Nu fortsätter vi arbetet med våra sidor i nätverket


#1

Jag upplever att servern tuffar på efter det missöde som drabbade upp under helgen, viss programvara är utbytt mot mer stabil och det har sedan dess bara fungerat bra.

Jag har kunnat ägna tid åt annat mer “matnyttigt” såsom lite förbättringar på tidningen, bloggen och nylanseringen av Utryckning.se.

  • Tidningens kod är totalt upprensad, funktioner som inte används har vi plockat bort.
  • Fortsatt att byggt på Utryckning.se - mindre funktioner såsom gilla/tweeta funktioner är inlagda, anpassningar av teckensnitt och storlekar. Responsiv (mobil/surfplatta) kod har vi gått igenom för att se eventuella avvikelser.
  • Vi har även flyttat över den officiella bloggen till denna server, det var något bökigt att återställa alla inläggen då dom tidigare är skrivna i ett helt annat system, plattform. Nu är det mesta klart på bloggen, det verkar som allt fungerar och vi har nu lagt den online.
  • Alla våra system är kopplade till varandra för att vi snabbt ska kunna flytta ett inlägg eller artikel mellan dom olika plattformarna. Inlägg från bloggen till tidningen för publicering, artikel från Utryckning.se till tidningen på Örebro Tribune, eller från Örebro Tribune till Utryckning.se. Det är ett par få knapptryck och fungerar nu utmärkt.

Vi kan kan ha en på Örebro Tribune som skickar över artikel till någon som skriver på Utryckning.se.

Ni får gärna registrera er här inne på Discourse.nu - vårt forum för kontakt, support och gemenskap. Ställ dina frågor till oss på Örebro Tribune - Utryckning.se, snabbt och enkelt - frågor som även andra registrerade medlemmar har möjlighet att svara på. Dom 50 första registrerade i forumet hamnar automatiskt på “förtroendenivå 1” (mer funktionellt ju högre nivå man är).

Vår discourse.nu ligger på en helt egen server och är inte beroende av servern, nätverket Örebro Tribune.